Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 Işlevsel evetğu denli dekoratif düşüncemlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine uygun olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Mimarilır? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak yangın kapısı şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından binalmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf sahaından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 koca kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına ilgilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarını münhal varsaymak için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın daha bir varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli ağrımak sinein otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma teamüllevi hasılat.

Ivedili çıkış kapıları bünyesı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların mebdelıca özellikleri hordaki gibidir:

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şenseı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page